POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji uporabe

Izdelki spletne trgovine ANNA-MARIE.SI so v distribucijski lasti podjetja ANNAMARIE d.o.o., Ljubljanska cesta 33, 3230 Šentjur. Z uporabo spletne strani www.anna-marie.si uporabniki sprejemajo splošne pogoje poslovanja objavljene na spletni strani anna-marie.si. Podjetje si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na zgoraj omenjenih spletnih straneh kadarkoli brez predhodnih obveščanj uporabnikov.

Podatki podjetja:
ANNAMARIE d.o.o.
Ljubljanska cesta 33,
3230 Šentjur
Davčna številka: SI51141205
Matična številka: 7164432000
IBAN SI56 6100 0001 5233 227 (odprt 17.10.2016, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

Naročila in nakup v spletni trgovini

V spletni trgovini so na voljo izdelki, ki jih kupec zbira v košarici ter na koncu potrdi naročilo, ki ga potrdimo s povratnim e-mail sporočilom (v kolikor e-mail sporočila ne prejmete, smo vaše naročilo skoraj zagotovo sprejeli, lahko pa nas vseeno kontaktirate na info@anna-marie.si in povprašate po naročilu.

Trenutno se prodaja in dostava vrši le na območju Slovenije. Naročilo potrdimo najkasneje v dveh delovnih dneh po oddaji naročila. Podjetje ANNAMARIE d.o.o. lahko naročilo zavrne v primeru suma zlorabe spletnih strani. Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in da je bil o njih obveščen.

Reklamacije

Utemeljene reklamacije upoštevamo v osmih dneh od prejetja računa na telefonski številki 031 201 202 ali e-mail naslovu info@anna-marie.si. Reklamacija pa bo rešena v osmih delovnih dneh od njenega prejetja. Vračilo izdelkov je možno, vendar morajo biti izdelki po vračilu v istem stanju kot ob prejetju, torej nerabljeni in nepoškodovani. Stroške vračila izdelkov krije kupec.

Način plačila in dostava:

  • plačilo po povzetju, kjer kupnino in stroške dostave plača kupec poštnemu uslužbencu ob prevzemu izdelka,
  • plačilo po predračunu – na TRR, nakazilo na transakcijski račun odprt pri Delavski Hranilnici d. d. (ANNAMARIE d.o.o., Ljubljanska cesta 33, 3230 Šentjur,  SI56 6100 0001 5233 227)
  • plačilo s kreditno kartico Mastercard ali Visa
  • vse cene so v evrih (EUR) in že vsebujejo DDV
  • pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila
  • stroški dostave: 3,00 eur (z DDV)
  • izdelke dobavimo v roku 7-10 delovnih dni.

Omejena pravica uporabe

Vsebina spletne strani anna-marie.si je avtorsko zaščitena. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin, izdelkov ali potiskov spletne trgovine anna-marie.si je brez dovoljenja ANNAMARIE d.o.o. strogo prepovedana.

Zaščita zasebnosti

Posredovani podatki s strani uporabnika v obrazcih spletne strani anna-marie.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo o varovanju zasebnih podatkov. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje, podjetje pa bo podatke varovalo in preprečilo njihovo zlorabo. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost lastnih uporabniških imen in gesel.

Odgovornost in politika poslovanja

ANNA MARIE d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletne strani anna-marie.si in vanje vključenih vsebin. ANNAMARIE d.o.o. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. ANNAMARIE d.o.o.si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na zgoraj omenjenih straneh glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini anna-marie.si, ima pravico do vračila ali reklamacije.