Delo v kozmetiki je globoko povezano z obilico strasti, znanjem in izkušnjami. Znanje, ki ga pridobivaš, je vsak dan nova zgodba, ki se vedno razvija v višje zahteve in odpira nove modne lepotne smernice. Ko delam z ljudmi in nabiram izkušnje, razmišljam o tem, kaj še dodati in kaj izboljšati. Cilj, biti najboljši, je vodilo, od katerega ne odstopam.

Svojo poslovno pot sem začela razvijati leta 2000. Lepota, estetika ter zdrav, uravnovešen način življenja pripomorejo, da izgledamo zdravi, sveži, mladostni. Vse to pa je največ odvisno od nas samih. Zato razvijam svoje kozmetične storitve, znanje ter kozmetiko, ki jo uporabljam v smeri, da so rezultati vidni, efektivni, tudi ko stranka vzame določen proizvod domov in ga uporablja sama.

Strankam v svojem salonu nudim individualni, profesionalni pristop in tako dvigujem kvaliteto storitev na najvišjo raven.

“Moja stranka ni nikoli sama.”

Poplava številnih proizvodov, nasičenost kozmetike in marketinške reklame kar kličejo po potrebi, da imamo svojega kozmetičnega strokovnjaka, ki mu zaupamo skrb za svojo kožo in brezhiben videz; od čiščenj, negovanj, vizažističnih dodatkov …

“Najprej svetovanje, nato prodaja profesionalnih izdelkov.”

Zunanja lepota je pomembna! Kadar smo srečni, žarimo, in zaradi tega smo še lepši. Zato se negujte in sr(e)čno uživajte v kozmetičnem svetu lepote.

Tanja Janžek