RARE: Carbon Glace | očisti |

24,95 

Odstrani nečistoče in učinkovito očisti kožo.

Da bi bili vedno pripravljeni na kožne nepravilnosti, je Carbone Glacé v različici z več pakiranji. Paket 5 mask za obraz Carbone Glacé lahko zdaj uporabljate vsak dan večkrat na teden kot terapijo za vašo kožo. Idealna rešitev, ko se vaša koža trudi vzpostaviti ravnovesje. Ključna točka naše obrazne maske Carbone Glacé: kožo globinsko očisti, ne da bi jo napadla. Ker koža sovraži, da je izpostavljena stresu, ko se sooči z agresivnimi proizvodi, proizvede še več sebuma in nečistoč.

Z naravno čistilno masko Carbone Glacé ni tveganja. Njegov multi-aktivni serum vsebuje hamamelis z adstrigentno močjo in lila z močjo mehčanja. Odlična kombinacija za odstranjevanje toksinov in zategovanje kožnih por, medtem ko jo ovije z mehkobo. Končno koža diha. In ti tudi. Izdelano v Franciji, Carbone Glacé je naravna črna maska ​​iz rastlinskih celuloznih vlaken. Material, ki zagotavlja neverjeten drugi kožni učinek, ki vam bo všeč. Poleg tega, da je biološko razgradljiv in resnično učinkovit, povzroča občutek mehkobe in svežine.

Pakiranje: 5x maska za obraz (sheets maska)

SESTAVINE:

Multi-aktivni serum z naravnimi sestavinami Aqua, propilen glikol, 1,2 heksandiol, hidroksietilceluloza, ksantan gumi, DIKALIJEV glicirizat, natrijev hialuronat, PEG-40 hidrogenirano ricinusovo olje, CAPRYLHYDROXAMIC kislina, hesperidin metil halkon, Gozdni slezenovec ekstrakt, Aesculus hippocastanum ekstrakt semen, Hamamelis virginiana ekstrakt listov, Ruscus IZVLEČEK KORENOV AKULAT, ARNICA MONTANA CVETNI IZVLEČEK, PARFUM, TRIETANOLAMIN

Hamamelis: hamamelis, znan po svojih trpkih vrlinah, zoži pore in učinkovito odstrani nečistoče. Njegove cirkulacijske in protivnetne lastnosti blažijo rdečico in draženje, hkrati pa temeljito očistijo kožo, ne da bi jo napadle.

Mauve: kožo zavije z mehkobo in udobjem. Sluz, ki jo vsebuje, na površini kože tvori tanko zaščitno plast, ki zadrži vso vodo v celicah in jih zaščiti pred dehidracijo.

Na zalogi