POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji uporabe

Izdelki spletne trgovine ANNA-MARIE.SI so v distribucijski lasti podjetja ANNAMARIE, trgovina in marketing, Anna Marie Frank s.p. Z uporabo spletne strani www.anna-marie.si uporabniki sprejemajo splošne pogoje poslovanja objavljene na spletni strani anna-marie.si. Podjetje si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na zgoraj omenjenih spletnih straneh kadarkoli brez predhodnih obveščanj uporabnikov.

Podatki podjetja:
ANNAMARIE, trgovina in marketing, Anna Marie Frank s.p.
Bodrež 35c,
3231 Grobelno
Davčna številka: 67199801
Matična številka: 8654336000
TRR: SI56 3000 0002 8589 816 (odprt 22. 06. 2020, Sberbank d.d.)

Naročila in nakup v spletni trgovini

V spletni trgovini so na voljo izdelki, ki jih kupec zbira v košarici ter na koncu potrdi naročilo, ki ga potrdimo s povratnim e-mail sporočilom (v kolikor e-mail sporočila ne prejmete, smo vaše naročilo skoraj zagotovo sprejeli, lahko pa nas vseeno kontaktirate na info@anna-marie.si in povprašate po naročilu).

Prodaja je omogočena v države članice Evropske Unije, dostava pa se vrši na območju Slovenije in Hrvaške. Naročilo potrdimo najkasneje v 2-4 delovnih dneh po oddaji naročila. Podjetje ANNAMARIE, Anna Marie Frank s.p. lahko naročilo zavrne v primeru suma zlorabe spletnih strani. Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in da je bil o njih obveščen.

Reklamacije

Utemeljene reklamacije upoštevamo v osmih dneh od prejetja računa na telefonski številki 041 355 357 ali e-mail naslovu info@anna-marie.si. Reklamacija pa bo rešena v osmih delovnih dneh od njenega prejetja. Vračilo izdelkov je možno, vendar morajo biti izdelki po vračilu v istem stanju kot ob prejetju, torej nerabljeni in nepoškodovani. Stroške vračila izdelkov krije kupec.

Način plačila in dostava:

  • plačilo po povzetju, kjer kupnino in stroške dostave plača kupec poštnemu uslužbencu ob prevzemu izdelka,
  • plačilo po predračunu – na TRR, nakazilo na transakcijski račun odprt pri Sberbank d. d. (ANNAMARIE, Anna Marie Frank s.p., Bodrež 35c, 3231 Grobelno; SI56 3000 0002 8589 816)
  • plačilo s kreditno kartico Mastercard ali Visa
  • vse cene so v evrih (EUR) in ne vsebujejo DDV
  • pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila
  • stroški dostave: 3,90 eur (z DDV)
  • izdelke dobavimo najkasneje v roku 7-10 delovnih dni.

Omejena pravica uporabe

Vsebina spletne strani anna-marie.si je avtorsko zaščitena. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin, izdelkov ali potiskov spletne trgovine anna-marie.si je brez dovoljenja ANNAMARIE, Anna Marie Frank s.p. strogo prepovedana.

Zaščita zasebnosti

Posredovani podatki s strani uporabnika v obrazcih spletne strani anna-marie.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo o varovanju zasebnih podatkov. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje, podjetje pa bo podatke varovalo in preprečilo njihovo zlorabo. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost lastnih uporabniških imen in gesel.

Odgovornost in politika poslovanja

ANNA MARIE, Anna Marie Frank s.p. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletne strani anna-marie.si in vanje vključenih vsebin. ANNA MARIE, Anna Marie Frank s.p. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. ANNA MARIE, Anna Marie Frank s.p. si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na zgoraj omenjenih straneh glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini anna-marie.si, ima pravico do vračila ali reklamacije.