RARE: Elixir box | nahrani |

24,95 

Nahrani in izboljša elastičnost kože.

Paket 5 mask za obraz Elixir Intense za najboljši možen rezultat. Če vam je všeč negovalni učinek maske Elixir Intense, je paket idealna oblika, da kar najbolje izkoristite svojo trenutno nego obraza. Uporabite ga lahko, kadar koli se vam zdi, ali ko menite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego. Če se nanese vsak dan ali na dva / tri dni, maska ​​za obraz Elixir Intense še globlje nahrani celice.

Ker je v celoti narejena iz naravnih sestavin, spoštuje kožo in jo je mogoče redno uporabljati. Maska ​​za obraz Elixir Intense deluje na dveh ravneh: kožo intenzivno neguje in ohranja dobro hidrirano. Njen multi-aktivni serum vsebuje hialuronsko kislino in skvalan, popolno kombinacijo sestavin, ki delujejo poglobljeno. Hialuronska kislina napolni celice v vodi, skvalan pa ohranja hidracijo z oblikovanjem zaščitnega filma na površini kože. Elixir Intense zahvaljujoč ‘pljuskalnemu’ učinku in zagotovljenemu mehkemu dotiku deluje tudi kot glajenje maske za obraz. Koža, napolnjena z vodo je svetlejša, bolj elastična in bolj voljna koža. Naša negovalna in vlažilna maska ​​Elixir Intense je izdelana v Franciji. Zahvaljujoč svojemu edinstvenemu materialu, rastlinski celulozni vlakni, bo vaša koža popolnoma odvisna od njega. Ker ima drugi kožni učinek, se zlahka prilepi na obraz brez kakršnih koli gub in mu pusti velik vtis mehkobe. Poleg tega, da se tako dobro uporablja in je zelo učinkovit, je biološko razgradljiv.

Pakiranje: 5x maska za obraz (sheets maske)

SESTAVINE:

Multi-aktivni serum z naravnimi sestavinami Aqua, propilen glikol, 1,2 heksandiol, hidroksietilceluloza, ksantan gumi, DIKALIJEV glicirizat, natrijev hialuronat, PEG-40 hidrogenirano ricinusovo olje, CAPRYLHYDROXAMIC kisline, glicerin, Squalane, glukozil ceramidi, pentilen glikol, PARFUM, trietanolamin, heksil Cinnamal

Squalane: neguje kožo in na njeni površini tvori mehak, zaščitni film, ki preprečuje izhlapevanje vode. Je tudi ena najboljših sestavin z pomirjujočo močjo, ki kožo zmehča in izboljša njeno elastičnost. Ker je skvalan naravno prisoten v sebumu, ga je mogoče zlahka uporabiti na koži in hitro prodre, ne da bi pustil mastni vtis.

Hialuronska kislina: naravno vlažilna sestavina, v vodi lahko zadrži do 1000-krat večjo težo. Njegove antioksidativne lastnosti lahko upočasnijo staranje kože.

Na zalogi