RARE: Trésor Solaire box | pomiri |

24,95 

Tresor Solaire maske za pomirjanje so odlična pomirjujoča nega, ki jo lahko uporabite ob koncu sončnega dneva.

Trésor Solaire je idealna nega, ko koža kaže “alarm”. Pomirja in lajša stres povrhnjice, hkrati pa jo ščiti pred zunanjimi agresijami. Sonce, nizke temperature ali onesnaževanje lahko pogosto povzročijo majhno draženje kože, kot so zategovanje, mravljinčenje in pordelost. In takrat deluje pomirjujoča nega Trésor Solaire. Ta maska, koncentrirana v multi-aktivnem serumu, vsebuje vitamin E in arniko, dve sestavini, ki se popolnoma ujemata. Pomagajo koži, da se hitreje obnavlja, in ker sta protivnetna in antioksidativna, krepijo kožno pregrado. Koža se umiri in tudi vi. Zen učinek zagotovljen. Izdelana v Franciji iz rastlinskih celuloznih vlaken, resnično učinkovitega in biološko razgradljivega materiala. Najboljši del: pravi občutek takojšnje svežine in mehkobe.

Pakiranje: 5x maska za obraz (sheets maske)

SESTAVINE:
Multi-aktivni serum z naravnimi sestavinami Aqua, propilen glikol, 1,2 heksandiol, hidroksietilceluloza, ksantan gumi, DIKALIJEV glicirizat, natrijev hialuronat, PEG-40 hidrogenirano ricinusovo olje, CAPRYLHYDROXAMIC kislina, hesperidin metil halkon, Gozdni slezenovec ekstrakt, Aesculus hippocastanum ekstrakt semen, Hamamelis virginiana ekstrakt listov, Ruscus IZVLEČEK AKULATOVSKEGA KORENA, CVETNI IZDELEK ARNICA MONTANA, OLJE SEMEN PLUKENETIA VOLUBILIS, GLICERIN, POLIGLICERIL-5 OLEAT, GLUKOZIL CERAMID, FOSFOLIPIDI, TOCOFEROL, HIDROGENIRANI PALMA, GOLICERHOLOČKI PILM, GOLICERHOLOČKI PILM

Vitamin E: z okrepitvijo kožne pregrade vitamin E naredi kožo bolj odporno na zunanje agresije. Zdravilne prednosti vitamina E pomagajo tudi, da se vaša kožna tkiva hitreje obnavljajo. Arnika: znana po blažilnih učinkih, je nujna sestavina za pomirjanje pordelosti in draženja. Ker je tudi močno protivnetno sredstvo, ima zdravilne lastnosti, ki pomagajo pri zdravljenju površinskih opeklin kože.

Arnica je dragocena pomoč po sončnih opeklinah!

Na zalogi

Dodatne informacije

Spol

Ženski

Leta

do 20 let

Tip kože

Suha koža

Posebnosti

Hiperpigmentacija