Pozdravljen/-a!

Res sem vesela, da trenutno bereš ta zapis na blogu naše spletne strani anna-marie.si.

To, da bereš ta zapis mi v prvi vrsti da veselje in navdušenje, da ti je mar za tvoj videz kože.
Daje pa mi tudi spoznanje, da si želiš pozitivnih sprememb, ki jih boš s svojo in mojo motivacijo lahko tudi dosegla/-el.

Zdaj se najbrž sprašuješ, za kaj se pravzaprav gre, zato ne bom več dolgovezila, pač pa ti bom predstavila naš novi projekt.

Projekt ANNA MARIE pot do lepe kože je zasnovan z namenom, da lahko vsaki ženski (in moškemu!) približamo in omogočimo njeno/njegovo lepo in popolno kožo.
Da lahko prav vsakemu izmed vas, ki imate kakršne koli probleme s kožo pomagamo na način, da mu sestavimo celovit program poti do zdrave, uravnovešene in na splošno, do lepše kože.
In ja, to bo kar doma, v tvojem domačem okolju in seveda z obilo naše pomoči.
Največ pa bo seveda odvisno od tebe same/-ga, saj boš moral/-a upoštevati navodila in se zadeve lotiti disciplinirano. Na tvoji poti pa bo ključni pomen dala Tanja, ki te bo vodila skozi program.

Kako je projekt sestavljen:

 1. Program ANNA MARIE pot do lepe kože si zagotoviš s preprostim nakupom na tej povezavi: https://www.anna-marie.si/izdelek/anna-marie-pot-do-lepe-koze/ , kjer lahko za način plačila izbereš PLAČILO PO PREDRAČUNU ali PLAČILO S KREDITNO KARTICO.
 2. Najkasneje v roku 3 dni od tvojega nakupa programa te bomo kontaktirali na tvoj e-naslov (zato 2-x preveri, ko ga vpisuješ pri naročilu).
 3. Na tvoj email boš prejela vsa navodila, kako bo potekal tvoj 1 mesečni program izboljšanja kože.
 4. Prav tako pa boš na email prejela TVOJO OSEBNO KARTOTEKO, katero boš izpolnila in dodala ustrezno fotografijo tvojega obraza (lahko zakriješ oči, če ne želiš izpostaviti svojega obraza v celoti) in jo poslala nazaj na naš email.
 5. Tvojo osebno kartoteko bo Tanja pregledala, analizirala tvoje odgovore ter sestavila 1 mesečni individualni in edinstven program za izboljšanje tvoje kože v smeri, kot si jo želiš (uravnati splošno stanje kože; izboljšati stanje kože v smeri, da bo koža videti sveža in mladostna (anti-age način); odpraviti nepravilnosti; želim izboljšati stanje kože, saj se je njeno stanje v času med in po nosečnosti zelo poslabšala; zaradi poslabšanja stanja kože po jemanju kontracepcijskih tabletk želim izboljšati svojo kožo).
 6.  Eno-mesečni program bo vseboval:
  – tvoja osebna kartoteka (na začetku prejmeš kartoteko, ki jo izpolniš ti, na tvoje odgovore in rešitve pa Tanja odgovori),- načrt in program tvoje vsakodnevne nege (jutranji in večerni ritual za vsak teden posebej),- navodila, kako izvajati program,- seznam izdelkov, ki jih nujno potrebuješ za nego in čiščenje tvoje kože (pri kartoteki se bo pregledal tvoj trenutni izbor izdelkov, nato pa se bo točno določilo kaj od tega potrebuješ, kaj moraš dati stran in kaj bi si morala kupiti),- nasvete in trike, kako boš prišla do hitrih rezultatov,- priporočila glede prehrane in prehranskih dodatkov (katera živila izloči, da boš do rezultatov prišla hitreje; katera živila uživaj bolj; kateri prehranski dodatki ti lahko pomagajo pri izboljšanju kože…),- spremljanje napredka (na začetku programa boš slikala svoj obraz-kožo, in to boš naredila vsak konec tedna. Ob koncu programa bomo primerjali slike med seboj in pokomentirali napredek),

  popolno podporo, pomoč in znanje Tanje, katera je na svoji poti kozmetike že marsikatero punco rešila slabega stanja kože (tudi takšne, ki so nad svojo kožo že skoraj obupale).

 7.  Po enem mesecu boš z nego nadaljevala sama, seveda pa ti bo Tanja vedno na voljo za nasvet, odgovore na tvoja vprašanja ali pomoč pri tvojem nadaljnem izboljšanju oz vzdrževanju stanja kože. 

BISTVO tega programa: možnost pomagati in približati pot do izboljšanja kože vsem.

Želimo, da si lahko vsak privošči in je deležen izboljšanja kože. Zavedamo se, da si vsak ne more privoščiti negovanja v salonu
(mimogrede, cena osnovne nege je 43€).
Te pa zdaj verjetno zanima še cena programa:

23,90€.

(1-kraten obisk nege obraza v salonu je 43€).
Program si zagotoviš s klikom TUKAJ.

Rezultati takšnih programov in tudi programov, ki jih izvajamo v salonu so odlični. Zelo nas razveseljuje to, da velikokrat prejmemo sporočila naših strank, ki so zadovoljne in navdušene nad izboljšanjem in rezultati kože z našimi storitvami in programi. Zato smo se tudi odločili izvesti ta spletni program, da lahko prav vsakemu izmed vas omogočimo boljše stanje kože in navsezadnje, boljše življenje ter počutje v svojem telesu.

Za vsa dodatna vprašanja nas lahko kontaktiraš na e-naslov info@anna-marie.si ali gsm številko 031 201 202 (Tanja).

Veselimo se spreminjanja vaše kože in življenja na bolje!

 

Se slišimo ponovno kmalu, do takrat pa vam želiva VSE DOBRO!

Tanja & Anna Marie