“Ali ni zanimivo, koliko priporočil dobimo vsakodnevno, pa jih v večini ne jemljemo resno.

Sami se mi je zgodilo popolnoma enako. Točno leto dni nazaj je na mojem obrazu nastala “bomba”.  Stres, hormoni in utrujenost so me uničili.  Ker sem igrala na “prvo karto”, sva se s prijateljico na priporočilo znanke vsedli v avto in odpeljali v Ljubljano v kozmetični salon. Za izdelke, ki so mi jih tam priporočili in nego obraza sem plačala krepko čez 100€. Ampak vemo, da ko ima hudič mlade jih ima 100. Koža je šla vsak dan na slabše. Takrat mi še “fasada” pudra na obrazu ni pomagala. Ta isti dan sem na Facebook-u ali Instagramu videla objavo, kjer je bil označen salon lepote Anna Marie, točno ta salon, ki mi ga je hvalila moja nohtna stilistka. Brez pomisleka sem jih kontaktirala. Nisem potrebovala niti čakati, da sem dobila termin, zato sem šla naravnost v avto in za Šentjur v salon k Tanji.

Bila je prva, ki mi ni hotela prodati svojih stvari in zaslužiti na meni. Najprej me je takoj napotila k zdravniku po zdravila-kreme na recept. Kdo še danes sploh naredi kej takega. Po tednu dni uporabe priporočenih dermatoloških krem sem se oglasila nazaj v salon, da je Tanja ocenila, ali je koža primerna za nego.

Že po prvi negi se je stanje izboljšalo za 20%. Koža ni bila več suha, ni bila zategnjena. Tanja mi je tisti dan, glede na tip in situacijo moje kože dala za poizkusiti tester kreme Aqua Mineral. Takrat sem se tudi odločila za nakup črnega mila iz blata mrtvega morja. INVESTICIJA leta. To milo uporablja danes tudi moja sestra (ki je glede teh stvari zelo “zadržana”) in tudi nekaj mojih prijateljic. Milo uporabljam vsako jutro in večer, koža je očiščena in kar je zelo pomembno, milo mi kože ni niti malo izsušilo. Če nebi po 3 tednih opazila spremembe samo po eni negi, milu in kremi, se zagotovo ne bi niti vrnila nazaj.

Pa sem se. Tri mesece zapored (s premori) sva izvajali nego obraza v povezavi s čiščenjem in diamantnim pilingom. Koža se je tako izboljšala, da mi je Tanja rekla da zdravljenje kože ni več potrebno, le redno vzdrževanje in skrb zanjo s pravimi izdelki. Še vedno sem mesečno prihajala k njej zaradi vzdrževanja stanja kože z nego obraza in s kozmetiko Aqua Mineral, od katere sedaj uporabljam še Aqua čistilno mleko, tonik, serum, kremo in črno milo. Te kozmetike ne menjam za nič in prav tako salona ter kozmetičarke zaradi nje same. Ne samo, da mi je rešila skoraj obupno situacijo na obrazu, ampak sem hkrati spoznala še tako toplo, srčno osebo, da je 1x mesečni obisk in relaksacija, ki neverjetno prija pri njej v salonu postala moja mesečna stalnica. Hvala <3.”

  • AnaMarija, 23

“Pravijo, da lepota in sijaj kože prihajata od znotraj, jaz pa dodajam; prihajata tudi iz strokovnih rok tistega, ki se ukvarja z lepoto kože. Tanja, vse pohvale Tebi in tvojemu znanju, tretmajem diamantnega pilinga in izdelkom Aqua. Kar naenkrat mi je moja koža postala prav. Nič več me ne zateguje in srbi. Koža ni več suha in nadražena. Dermatitis je izginil. Koža izgleda mlajše in gubice so manjše. Hvala Tanja še enkrat, ostajam zvesta tvojim nasvetom in spretnim rokam.”

Koža pred tretmaji:                                                                          Koža po tretmajih:

                                                       

  • Špela, 37