Način življenja je zelo pomemben.

Sama se držim načela, da se vse začne v nas samih – to pomeni, da moramo prej kot od zunaj, za svoje zdravje in počutje poskrbeti od znotraj.

Na izgled kože vpliva tudi kako se vi počutite, kako uživate življenje ter predvsem s kom.

Najlepša je naravna lepota, kateri lahko s pravimi rituali zagotovimo brezčasnost ter dobro počutje in izgled v svojem telesu.

Tempo življenja med tednom je za večino pester – a se vseeno lahko potrudimo, da v svoj vsakdan vključimo doma pripravljene obroke z ljubeznijo in v krogu tistih, ki jih imamo radi.

Tudi sama se trudim, da vsaj nekaj izbranih živil pridelam sama doma, ali pa se ponje odpravim na sobotno kmečko tržnico.

V mojem dnevu nikoli ne izpustim uživanja prehranskega dodatka Eliksirja mladosti, ki mi le s kozarcem napitka zagotovi vse, kar moje telo potrebuje (kolagen, vitamine C, E in D, magnezij, mineral MSM).

Z rednim uživanjem Eliksirja mladosti že po 30 dneh opazite čistejšo kožo, trše nohte, lepše in gostejše lase, kvalitetnejše razpoloženje in boljše počutje.

Za zadostno dosego rezultatov pa je seveda potrebna doslednost in vztrajnost ter ustaljena rutina negovanja, prehranjevanja in skrbi zase.

Ravno v ta namen je naše poslanstvo individualno prilagojeni rituali za negovanje kože, kateri so sestavljeni s skupnim namenom, s ciljem do sveže, lepe in zdrave kože za vsakega.

Z nepravilnimi izdelki lahko koži resnično škodujemo. Tega se mora zavedati vsak posameznik.

V ta namen smo skozi 25 let izkušenj razvili prilagojen program za individualno obravnavo vsakega posameznika, da mu s profesionalnimi izdelki in nasveti pomagamo do najboljših rezultatov na koži.

Izbira, kako boste živeli življenje, je vaša odgovornost.

In vedite, da je način življenja temelj vsega.

V ANNA MARIE si vas prizadevamo ozaveščati in opominjati na zdrav in uravnovešen način življenja, saj boste le tako lahko svojo mladost ohranjali še dolgo in vaše počutje dvignili na najvišji nivo.

Se slišiva kmalu,

Tanja

P.S. Če želiš v svoj vsakdan tudi ti vključiti uživanje pomembnih vitaminov & mineralov, lahko Eliksir mladosti naročiš tukaj → https://www.anna-marie.si/izdelek/eliksir-mladosti/ 

Post Author: anna