S kakovostnim in profesionalnim pristopom preprečimo nepravilnosti in izboljšamo kožo. V salonu se prilagodimo tipu in potrebam vaše kože in vam strokovno svetujemo.

Pri nas negujemo obraz z dotikom in mehkobo človeških rok. Uporabljajo se vrhunski izdelki iz profesionalne kozmetike s skrbno izbranimi in zdravju neškodljivimi sestavinami.

 

 

Dermapen needling ali mezoterapija. Prepričana sem, da je za spodbujanje novo-nastalega kolagena, najbolj učinkovita prav mezoterapija. Učinek je bolj močna, čvrsta in napeta koža.

Microneedling je minimalno invazivni poseg pri katerem s številnimi drobnimi iglicami prebadamo površino kože. Mikroskopsko majhne poškodbe spodbudijo izločanje rastnih dejavnikov in obnovo osnovnih gradnikov kože kot sta kolagen in elastin.

  • Omogoča vnos hialuronske kisline in aktivnih učinkovin (vitamini, peptidi, rastni dejavniki) v srednje plasti kože.
  • Rezultati: pričakujemo lahko od 10-15 % zmanjšanje brazgotin po aknah ali drobnih gub po vsakem posegu. Poseg je priporočljivo večkrat ponoviti.
  • Uporabljamo ga za zmanjševanje brazgotin, aken, strij, plešavosti in pomladitev kožo.
  • Odvisno od globine vbodov se takoj po posegu lahko pojavijo rdečica, modrica in oteklina, ki praviloma izginejo v nekaj dneh.
  • Za sinergistični učinek poseg lahko kombiniramo z kemičnim pilingom.

Diamantni piling je način regeneracije, abrazije in čiščenja kože.
Omogoča nam nežno abrazijo (luščenje) z diamantno glavo ter stimulacije s pomočjo vakuma, ki kožo očistijo in jo obnovijo.

Koža občutno pridobi gladkost in nežnost, tvorijo se nove bazalne celice, stimulirajo se “fibroblasti”, ki povzročajo sintezo kolagena in elastina, ter izboljšajo strukturo kože.

Površinske gube se vidno zmanjšajo. Zmanjšajo se brazgotine po aknah, tudi hiperpigmentacija.

Koža je po postopku čista in sveža. Stranskih učinkov praktično ni.

Za zadovoljive rezultate je priporočeno opraviti 6 -10 tretmajev  v štirinajst dnevnem intervalu.

Po tretmaju odsvetujem intenzivno sončenje.

Koža je lahkotno sveža, čista in gladkega videza.

Priporočljivo za starejše kože, nečiste kože, kožo brez leska in odprtimi porami ter s pigmentacijo.

Kraljevi tretma vsebuje mehanski piling in oblikovanje obrvi.

Masaža s prefinjenimi proizvodi po izbiri strokovnjaka. Maska za Vaš tip kože s kratko relaksacijsko nego.

Tretma vsebuje mehanski piling, diamantni piling po potrebi, intenzivno globinsko čiščenje ter obrazno masko, izbrano za vaš tip kože.

Po tretmaju zagotovimo svetovanje o nadaljnji negi doma in o izbiri proizvodov.

Postopek se začne z mehanskim in diamantni pilingom. Nega je prilagojena po individualnem pristopu dela in izbiri proizvodov. Sledi globinsko čiščenje, odstranjevanje dlačic in oblikovanje obrvi ter masaža obraza, ki vas sprosti. Skrbno izbrana maska vašo kožo pripelje do popolnosti zdravja. Nega se zaključi z negovalno kremo in diskretnim ličenjem.
Keratinsko vihanje trepalnic IN LEI je proces vihanja trepalnic. Za razliko od običajnega keratinskega vihanja trepalnic, izdelki s katerimi delamo v našem salonu, krepijo strukturo naravnih trepalnic in hranijo koreninski mešiček tudi več mesecev po tretmaju. Trepalnice bodo po tretmaju zavihane, polne sijaja, zdrave, svilnate in mehke na otip. Končni izgled trepalnice je do 24% večji volumen.

BH Brow Henna je najbolje prodajani izdelek za barvanje obrvi. Ne samo, da poudari barvo in volumen vaših obrvi, temveč tudi krepi oslabljene in poškodovane dlačice. BH Brow Henna – barvanje obrvi s kano vam zagotavlja optimalno barvanje obrvi in ​​kože z mehkim trajnim učinkom ličenja – brez “rdečkastega” efekta po koncu tretmaja. Naravne sestavine z vsakim ponovnim nanosom krepijo dlačice in pomagajo pri obnavljanju naravne oblike obrvi. Skrbno izbrane sestavine omogočajo, da Henna na dlačicah obstoji tudi do 6 tednov.